2020 YZ bLU cRU SuperFinale geannuleerd

2020 YZ bLU cRU SuperFinale geannuleerd
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vanwege de aanhoudende Coronaviruspandemie hebben Yamaha Motor Europe en Infront Moto Racing de moeilijke beslissing genomen om de YZ bLU cRU FIM Europe SuperFinale 2020, die gepland stond voor de MXGP van Lommel, in België op 24 oktober, te annuleren.

Met het oog op de veiligheid werden een aantal scenario’s intern besproken en herzien. Toch hebben Yamaha Motor Europe en Infront Moto Racing er tot hun grote spijt voor gekozen om dit jaar de YZ bLU cRU FIM Europe SuperFinale en de bLU cRU Masterclass, die naar verwachting aan het einde van het jaar zal plaatsvinden, te annuleren. Het aanscherpen van de reisbeperkingen in heel Europa, samen met het feit dat veel van de deelnemers onlangs voor het eerst naar school zijn gegaan na een lange afwezigheid, heeft er wellicht voor gezorgd dat sommige deelnemers niet meer aanwezig waren.

De focus ligt nu op de voorbereiding op de YZ bLU cRU FIM Europe Cup van 2021 en op het garanderen dat de 2021 YZ bLU cRU FIM Europe Cup SuperFinale een spannende ‘once in a lifetime’ ervaring zal zijn aan het einde van een zwaarbevochten raceseizoen. Een update over wanneer de inschrijvingen voor de 2021 YZ125, YZ85 en YZ65 bLU cRU FIM Europe Cups zullen worden geopend, zal worden gedeeld op www.Yamaha-Racing.com.

LEES MEER  Bewogen Lommel 1 voor JM Honda Racing!

Uw reacties