Artem Guryev moet MXGP Trentino missen

Artem Guryev moet MXGP Trentino missen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In overleg met zijn team, JM Honda Racing, heeft Artem Guryev (24) besloten om de laatste MXGP triple header in Trentino niet mee te rijden. Opeenvolgende blessures en de korte tijd om te herstellen tussendoor hebben hun tol geëist van de voormalige Russische MX2 vicekampioen.

Artem was niet 100% fit voorafgaand aan de drie GP’s in Lommel. In de laatste manche afgelopen zondag kwam hij echter opnieuw ten val. “Ik heb mijn pols behoorlijk bezeerd en de andere rijders proberen bij te benen terwijl je zelf nog herstel,  is zeker niet de beste optie. Daarom hebben we besloten om niet deel te nemen aan de wedstrijden in Pietramurata.”


JM Honda Racing trekt naar Italië met Dylan Walsh en Benoit Paturel waar op zondag 1 november de eerste ronde op het circuit van Arco di Trento wordt verreden.

Foto’s: CDS

LEES MEER  Dani Heitink tekent bij GT Husqvarna MX Team

Uw reacties