Brent Van Doninck valt in voor Gebben Van Venrooy Racing

Brent Van Doninck valt in voor Gebben Van Venrooy Racing
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De mooie prestaties van Brent Van Doninck in Lommel zijn ook in de paddock opgevallen. Doordat de geblesseerde Calvin Vlaanderen de laatste drie MXGP’s in Pietramurata moet missen, krijgt Van Doninck de kans om het seizoen af te maken bij Gebben Van Venrooy Racing.

Vlaanderen kwam deze week op training in Nederland ten val en liep daarbij een heupblessure op. Voor de laatste drie GP’s zal Van Doninck voor Gebben Van Venrooy Racing uitkomen naast Alessandro Lupino.

Brent Van Doninck: Ik kijk enorm uit naar deze kans. Dit is een mooie gelegenheid om nog drie keer te laten zien waartoe ik in staat ben. De eerste ronde zal niet gemakkelijk zijn om aan de motor te wennen, maar ik wil vooruitgang boeken.”

Calvin Vlaanderen: “Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld  om het seizoen zo te beëindigen. Op woensdag, mijn laatste training op de motor voor dit seizoen, heb ik een valpartij gehad en heb ik mijn heup bezeerd. Ik had een paar hechtingen in mijn heup nodig, waardoor ik de laatste WK rondes uniet kan rijden. Het was een uitdagend eerste jaar in de MXGP, met veel ups en een paar downs, maar het was zeker een goed jaar! Ik had een aantal kleine blessures gedurende het hele jaar die niet hielpen, maar ik ben er trots op dat ik er elke wedstrijd voor gegaan ben. Een enorme dank aan het hele Gebben Van Venrooy team voor al het harde werk en de ontelbare uren die ze dit seizoen draaiden!”

 

LEES MEER  Topcoureurs adviseren organisatie van MXGP in Oss

Foto: shotbyBavo, EricLaurijssen

Uw reacties