Cas Valk over zijn zevende plaats in Lommel

Cas Valk over zijn zevende plaats in Lommel
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vandaag werd in Lommel de zevende EMX125 van het seizoen verreden. Cas Valk is bezig aan zijn eerste seizoen in deze klasse en de ‘Rookie’ doet het goed. Wij spraken de TBS-KTM rijder en kijken terug op zijn zevende plaats vandaag op ‘Circuit Heeserbergen’

“De dag is voor mij heel goed verlopen! In de vrije training de baan goed kunnen verkennen en ik voelde mezelf er direct prettig op. In de tweede groep wist ik een zesde tijd te noteren tijdens de kwalificatie. De eerste manche was de start niet goed maar de valpartij in de eerste bocht wist ik voor te blijven. Daarna wist ik de eerste drie bocht nog plaatsen goed te maken waardoor ik als dertiende uit de eerste ronde kwam. Het tempo was goed en ik wist mezelf de top tien in te werken. Daarna maak ik een foutje waardoor ik ten val kom maar gelukkig wist ik nog als twaalfde over de finish te komen. De tweede manche was de start heel goed en ik kwam direct in de kopgroep. De vierde plaats kon ik niet vasthouden. Braceras en Palsson kwamen voorbij en later volgt ook Miot. Met de zevende plaats ben ik heel tevreden. Ik werd ook zevende in het dagklassement en dat is direct mijn beste van het seizoen. Ik ben er blij mee en kijk nu al uit naar dinsdag.” aldus de Nijverdaler.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #ShotbyBavo

LEES MEER  BREAKING: Positieve COVID-19 test voor Jorge Prado!

Uw reacties