Mesters over zijn tweede titel van het jaar

Mesters over zijn tweede titel van het jaar
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vorig weekend won Bradley Mesters in Oldebroek de KNMV ONK 85cc-titel. Het afgelopen weekend wist de Brabander ook de ADAC MX Masters Junior Cup 85cc op zijn naam te schrijven. Op het circuit van Tensfeld won Mesters de laatste wedstrijd van het seizoen. Hier op MXMag.nl doet de F&H Racing Shop-rijder zijn verhaal.

Bradley Mesters: “Het is natuurlijk heel leuk om twee titels te pakken in acht dagen! Wij wisten in eerste instantie niet of wij ook de tweede ADAC zouden kunnen rijden. Deze viel immers samen met Varsseveld maar Oldebroek verliep zo goed dat ik vroegtijdig de ONK-titels pakte. Dan wil je de klus natuurlijk graag afmaken in Tensfeld en dat is gelukt. Ik ben blij de wedstrijd te hebben gewonnen en daarmee ook de titel veilig heb gesteld. De starts waren keer op keer niet geweldig waardoor ik mezelf terug moest knokken. Ik heb genoten en ik wil het team, de sponsoren, mijn ouders en de familie danken voor hun steun.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: HMX Racing

LEES MEER  VIDEO: Samenvatting van de EMX125 finale

Uw reacties