Fernandez en Rizzi in MX2 met Honda 114 Motorsport

Fernandez en Rizzi in MX2 met Honda 114 Motorsport
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Livia Lancelot (114 Motorsport-Honda) kiest voor volgend jaar weer voor een nieuwe line-up. Het Franse team zal met Ruben Fernandez en Joel Rizzi in het WK MX2 aantreden. Fernandez reed een sterk seizoen, eindigde vierde in Kegums 1 en werd negende in de eindstand.

De Brit Joel Rizzi is minder bekend dan zijn Spaanse teammaat. Rizzi scoorde dit jaar 37 punten in de EMX250. Hij raakte geblesseerd tijdens Faenza 3 waardoor de Husqvarna-rijder in slechts vijf van de tien wedstrijden in actie kwam. De Fransman Axel Louis blijft op post voor Honda 114 Motor in het EMX250.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: 114 Motorsports-Honda

LEES MEER  Video: Ontmoet Mattia Guadagnini

Uw reacties