VIDEO: de onmogelijke hillclimb van Andler

VIDEO: de onmogelijke hillclimb van Andler
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Als er één motorsportevenement in ons land is dat vooral op social media hoog scoort dan is het wel de legendarische Hillclimb van Andler. Op YouTube scoort onderstaand filmpje 141 miljoen kijkers, geen enkel motorsportevenement doet beter. De zo goed als onmogelijke klim heeft een cultstatus bereikt en is de ideale gelegenheid om uw aftandse crossmotor helemaal aan gort te rijden.

Andler is een deelgemeente van Sankt-Vith en ligt in de provincie Luik op een steenworp van de Duitse grens. Door de coronacrisis was er dit jaar geen hillclimb, de video is deze van vorig jaar. Eén zaak is zeker: De onderdelenboer doet na de wedstrijd gouden zaken.

Foto: Enduro Life Media

LEES MEER  Gallery: Het Husqvarna fabrieksteam op de foto

Uw reacties