Geen Suzuki meer voor Kevin Strijbos?

Geen Suzuki meer voor Kevin Strijbos?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dit jaar was er een om snel te vergeten zo ook voor Kevin Strijbos die door blessureleed nauwelijks in actie kwam. De 35-jarige crosser runde zijn eigen KSRTmx met Suzuki motoren. Voor 2021 wilde de Belg dit project graag verder zetten maar Suzuki wil hem geen motoren leveren! Onbegrijpelijk wnt Strijbos is maarliefst 14 seizoenen actief geweest voor het Japanse merk. Eerder dit jaar draaide Suzuki ook de kraan direct bij Joe Gibbs Racing wat inmiddels is opgedoekt. Gaat Strijbos hetzelfde overkomen of vindt hij een ander merk om de motoren te leveren?

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  Alleen Vlaanderen komt tot scoren in Loket

Uw reacties

Ook te lezen