Jordi Tixier verlengt samenwerking met KTM Sarholz

Jordi Tixier verlengt samenwerking met KTM Sarholz
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Jordi Tixier zal komend seizoen naast het WK MXGP andermaal gaan uitkomen tijdens de ADAC MX Masters. De voormalige wereldkampioen MX2 blijft hiervoor trouw aan het KTM Sarholz team, waarmee hij eerder dit jaar al de titel in Duitsland wist te veroveren. 

Tixier: Ik heb een goede relatie met het team en het is geweldig om in 2021 terug te keren binnen het team waarmee ik dit jaar de titel wist te winnen. Andre heeft me enorm geholpen in een moeilijke periode en sindsdien hebben we altijd contact gehouden. Het is dan ook om deze reden dat ik graag met dit team wou blijven werken voor de ADAC MX Masters.

Jordi Tixier und KTM Sarholz gehen weiter gemeinsame Wege

Der amtierende ADAC MX Masters Champion Jordi Tixier wird…

Geplaatst door Ktm Sarholz op Donderdag 3 december 2020

Tekst: Dieter Jans

Uw reacties