Komt Beta terug in de motorcross met Christophe Charlier?

Komt Beta terug in de motorcross met Christophe Charlier?
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

In de paddock ging het nieuws al een tijdje over de tongen: het Italiaanse merk Beta wil maar al te graag met een team starten in de MXGP. De plannen worden nu wel erg concreet want Christophe Charlier deed een test met de machine.

Het lijkt een kwestie van dagen voor Beta zelf met het nieuws komt maar alles wijst erop dat het merk uit Firenze volgend jaar met een fabrieksteam zal aantreden in de MXGP. Ook onze landgenoot Jeremy Van Horebeek wordt gelinkt aan het merk maar ook dat is nog niet bevestigd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Christophe Charlier Officiel (@christophe_charlier)

LEES MEER  De Wolf: "Ik werd een beetje emotioneel op dat podium"

Uw reacties

Ook te lezen