link link link
Pro Hexis Sand Race Loon-Plage live te volgen | Motorcross - Enduro - Supermoto | MXMag.be

Pro Hexis Sand Race Loon-Plage live te volgen

Pro Hexis Sand Race Loon-Plage live te volgen
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Nu zondag 13 december is er de Pro Hexis Sand Race te Loon Plage. Het is meteen de eerste strandrace en dat heeft natuurlijk alles te maken met de coronacrisis. Ook in Loon Plage zal het virus invloed hebben op de gang van zaken want er is geen publiek toegelaten.

Er zullen ook slechts dertig piloten deelnemen maar de strijd zal er niet minder om zijn. Op de deelnemerslijst prijken de beste zandrijders van de wereld. Helaas heeft Nathan Watson moeten afzeggen voor de race van zondag. Hij liep een polsblessure op en moet noodgedwongen een rustpauze inlassen met het oog op de wedstrijd in Le Touquet.

Wie staat er dan wel aan de start in Loon-Plage? Lars Van Berkel, Milko Potisek, Camille Chapelière, Jeffrey Dewulf, Daymond Martens, Matheo Miot, Damien Prevost, Todd Kellet, Conrad Mewse, Adam Sterry, Steve Ramon, Greg Smets, Petar Petrov en Maxime Desprey om de voornaamste rijders te noemen. Zij gebruiken deze wedstrijd om zich klaar te stomen voor de drie wedstrijden voor het Frans strandracekampioenschap. De wedstrijd zal live uitgezonden worden via de Facebookpagina van Loon Beach Race. Surf zondag naar https://www.facebook.com/loonbeachrace, de reeksen vinden plaats om 11 uur ‘s morgens en 13 uur ‘s middags.

Foto: Dylan Botte

LEES MEER  FOTO: de Beachcross in Berck-sur-Mer

Uw reacties

Ook te lezen