Revo als hoofdsponsor van het Brits Kampioenschap!

Revo als hoofdsponsor van het Brits Kampioenschap!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Met trots kan RHL Activities melden een nieuwe hoofdsponsor te hebben gevonden voor het ACU British Championship. Revo neemt het stokje over van Maxxis dat na 14 seizoenen zich terug heeft getrokken. REVO was actief als sponsor van Team KTM UK om vervolgens een eigen team op te zetten. Met Dylan Walsh werd in 2019 het Britse MX2 Kampioenschap gewonnen. In 2020 was het team niet actief maar in 2021 komen ze terug met twee rijders. REVO Developments is leverancier, en ontwikkelaar, van software om de prestaties aan de motorregeleenheden van een voertuigen te verbeteren.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: REVO

LEES MEER  Sampo Rainio promoveert naar het EMX250

Uw reacties