VIDEO: Jett Lawrence “On Rails”!

VIDEO: Jett Lawrence “On Rails”!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Om een veeleisend maar succesvol eerste profseizoen te vieren, nam motorcrosser Jett Lawrence een nieuwe uitdaging aan. Het project, genaamd “On Rails”, liet hem rijden op een maat gemaakte supercrossbaan die drastisch in breedte werd gereduceerd.

Op sommige sectors is het circuit maar een stuur breed. Jett toonde de rijprecisie die hem hielp één van de meest spraakmakende profrijders te worden. Dit unieke circuit, gebouwd door de wereldberoemde baanontwerper Jason Baker van Dream Traxx, werd verlicht met neonlichten om de nauwkeurigheid en de controle over de motor te benadrukken.  Die waren nodig om de limieten te gaan opzoeken met dit soort van uitdagingen.

LEES MEER  SCOTT Limited Edition Prospect Pro Circuit 30 Years

Uw reacties