Dean Wilson met blessure naar Indianapolis

Dean Wilson met blessure naar Indianapolis
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dean Wilson zal komend weekend met een blessure van start gaan tijdens de eerste supercross race in Indianapolis. Wilson die tijdens de laatste wedstrijd in Houston nog verwikkeld raakte in een ongelukkig voorval met Ken Roczen brak woensdag op training onder meer zijn grote teen. Aanvankelijk zou Wilson forfait geven voor komend weekend, maar de Brit wil nu toch proberen de pijn te verbijten. 

Wilson: “Bij de de landing van een sprong bleek de motor plots in neutraal te staan. Ik werd van mijn moto gekatapulteerd, waarmee ik met het landen mijn grote teen gebroken heb, mijn enkel verstuikte en een kneuzing aan mijn knie opliep waarbij 165cc vocht moest verwijderd worden. Aanvankelijk zou ik dan ook niet van start gaan dit weekend, maar de ik voel mij ondertussen al wat beter en wil het nu toch gaan proberen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door D E A N O (@deanwilson15)

Tekst: Dieter Jans

LEES MEER  Gaat Justin Hill zijn rentree maken?

Uw reacties

Ook te lezen

 • De Wolf: “Ik heb er het hoogst haalbare uitgehaald”

  De Wolf: “Ik heb er het hoogst haalbare uitgehaald”

  In Arco di Trento heeft Kay de Wolf goed weten te scoren tijdens de veertiende wedstrijd van het FIM wereldkampioenschap MX2. De Husqvarna-rijder werd zesde op het prachtige Noord-Italiaanse circuit. …
 • Jeffrey Herlings over zijn dubbelslag in Arco

  Jeffrey Herlings over zijn dubbelslag in Arco

  De eerste van drie wedstrijden op het Crossodromo Ciclamino gaan de fans zich nog lang heugen. Jeffrey Herlings wist de overwinning te pakken door beide manches als winnaar over de …
 • Van doninck komt er met schaafwonden vanaf

  Van doninck komt er met schaafwonden vanaf

  De eerste van de drie wedstrijden in Arco di Trento is niet goed verlopen voor Brent Van doninck. De Gebben-Van Venrooy Racing-rijder kwam net als vorige week in Spanje niet …
 • Nicolas Musset in 2022 in het zijspan bij Hermans!

  Nicolas Musset in 2022 in het zijspan bij Hermans!

  Kersvers bakkenisten Wereldkampioen Nicolas Musset veruild team Bax voor team Hermans in 2022. Koen Hermans/Nicolas Musset reden al eerder samen.  Dit deed men niet onverdienstelijk, Hermans/Musset werden samen derde in …