Van Drunen en Bervoets teamgenoten!

Van Drunen en Bervoets teamgenoten!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het lijkt een titel boven een artikel van 25 jaar geleden maar niets in minder waar. In 2021 komen Jayson van Drunen en Jarne Bervoets samen uit voor Team Yamaha Motor Europe met steun van Yamaha Nederland! Van Drunen (zoon van Marcel van Drunen) maakt de overstap naar de 85cc Grote Wielen. De Brabander werd vorig seizoen tweede in het KNMV ONK 65cc Grote Wielen nadat hij een jaar eerder de titel won bij de kleine wielen. De 12-jarige Bervoets (zoon van veelvoudig GP-winnaar Marnicq Bervoets) werd 14e in het KNMV ONK 85cc Grote wielen en wil deze positie fors gaan verbeteren. Beide gaan het KNMV ONK combineren met de KNMV Dutch Masters of Motocross en het EMX85 North-West.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: De MX Fotograaf

Uw reacties