Christopher Mills op eigen benen in 2021

Christopher Mills op eigen benen in 2021
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De afgelopen jaren maakte Christopher Mills deel uit van diverse team. In 2021 gaat de Brit als prive-rijder verder met steun van Paradise MX Holidays, MVD Race Wear en nog diverse persoonlijke sponsoren. De 19-jarige crosser zal uitkomen op een KTM en zich richten op de KNMV Dutch Masters of Motocross 250cc en het KNMV Open Nederlands Kampioenschap. Verder hoopt Mills later in het seizoen nog een aantal EMX250 wedstrijden mee te kunnen pakken.

Via deze weg wil de crosser uit Staines, Middlesex zijn sponsoren bedanken voor hun steun en vertrouwen; EMD custom graphics, Buitenhuis Racing, Trak industries, Mobius braces, Haan Wheels, HGS Exhausting, Pro Grip, Trick Products, Haes Racing, Joe Walklett Building, DC builders, Whites transports, Pro pegs, Carbon inserts, DT1 Air filters, HMX Racing, EMX Academy France & JH MX Service.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Sportplaatje

LEES MEER  VIDEO: Elektrisch MX-prototype bewijst zichzelf tijdens circuittest

Uw reacties