Clément Desalle voortaan op Yamaha motoren

Clément Desalle voortaan op Yamaha motoren
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Dat de MX Panda geen GP’s meer rijdt betekent echter niet dat hij niet meer op de motor zal stappen. Desalle houdt van crossen en zal dat blijkbaar ook blijven doen.

Vandaag liet hij weten dat de speeltijd op motoren voortaan blauw kleurt. Philippe Blondiau stelde hem enkele Yamaha’s ter beschikking zodat hij kan rijden met een cross- en een enduromotor. Wat op zijn programma staat is echter nog niet bekend.

Clément Desalle: Blij om #mxaction te vinden. Een soort comeback waar het allemaal begon met Philippe Blondiau, een persoon die ik waardeer. Plan plezier in het programma als ambassadeur #mxaction #yamahabelgique #yamahaeurope #monsterenergy #alpinestars #cd25

LEES MEER  Rampoldi tekent bij MGR Motocross Team

Uw reacties