MC Boekel besluit voor 1 maart over hun wedstrijd

MC Boekel besluit voor 1 maart over hun wedstrijd
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De eerste wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap in Gemert is afgelast. Voor het ONK-weekend in Boekel op 13 en 14 maart houdt MC Boekel momenteel nauw contact met de Gemeente Boekel. Er is afgesproken dat er uiterlijk 1 maart een definitief besluit valt over het wel of niet afgeven van een vergunning voor de wedstrijddagen. Beiden hebben de intentie het evenement door te laten gaan, wanneer de overheid versoepelingen aangekondigd die doorgang mogelijk maken. MC Boekel en de KNMV wachten dan ook de komende weken af of de wedstrijd door kan gaan.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

LEES MEER  Geerts, Prado en Febvre winnen in Italië

Uw reacties