Niels van der Duijn als monteur bij TBS-KTM

Niels van der Duijn als monteur bij TBS-KTM
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

In 2014 was Niels van der Duijn actief in het Europees Kampioenschap 150F. De Brabander nam het op tegen rijders als Jere Haavisto, Tim Edberg en Filip Olsson. In dezelfde periode wist de Millenaar het IMBA kampioenschap op zijn naam te schrijven. Een echte doorbraak kwam er helaas niet maar de sport blijft hem bezighouden. Dit jaar in Van der Duijn opnieuw in het MXGP Paddock te vinden, niet als rijder maar als monteur!

De inmiddels in Eindhoven woonachtige Van der Duijn gaat bij Team TBS Conversions-KTM als monteur werken met Rick Elzinga. De generatiegenoot die in 2014 twee keer op het podium stond tijdens het EMX150F.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

Uw reacties