Video: MX-RAW Talk – Kenny Vandueren

Video: MX-RAW Talk – Kenny Vandueren
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De motocross podcats MX-RAW Talk is weer terug! In deze aflevering sprak Dieter Jans met Kenny Vandueren. Kenny was jaren actief als crosser in het EMX250, EMX300, WK MX2 en MXGP, als blessures een halt riepen aan een veelbelovende carrière. Ondertussen hing Kenny de crossbotten aan de haak als hij momenteel timmert aan een tweede carrière als coach. Met One team academy begeleid hij diverse talenten waaronder Maxime Reneaux en Thibault Benistant, als hij zijn ervaring doorgeeft aan de nieuwe generatie. Dit en nog veel meer bespraken beide heren in de aflevering van MX-RAW Talk.

Bekijk de podcast nu via YouTube of download en beluister hem nu ook via Soundcloud!

Dieter · MX-RAW Talk – Kenny Vandueren

Video: Dieter Jans

LEES MEER  Maxime Renaux op pole maar start niet

Uw reacties