Dutch Masters of Motocross dan zonder publiek?

Dutch Masters of Motocross dan zonder publiek?
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Om de KNMV Dutch Masters of Motocross nog een seizoen over te slaan is het laatste wat wij allemaal willen. De KNMV werkt momenteel hard aan een plan om dit kampioenschap toch te organiseren in 2021. Het is ons echter nog onduidelijk of dit met of zonder publiek zal gebeuren. Er zijn geluiden dat er georganiseerd zal gaan worden zoals de voorbereidingswedstrijden van vorig jaar in Arnhem en Axel. Het zou volgens onze informatie gaan om een serie van drie wedstrijden waarvan er twee voor de MXGP Rusland verreden zou worden en de finale er direct na.

Wanneer het MXGP-seizoen immers begonnen is zijn de mogelijkheden om nog een ‘DMofMX’ te plannen minimaal.

Wordt vervolgd

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: NiekFotografie

Uw reacties