Geen Belgian Masters dit jaar

Geen Belgian Masters dit jaar
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De nieuwe MXGP-kalender die eerder deze week werd gepubliceerd palmt enkele datums in van de Belgian Masters waardoor de BMB genoodzaakt is deze serie voor 2021 te annuleren. Zowel op 15 augustus als op 5 september valt er een MXGP wedstrijd samen met die van de Belgian Masters.

Op 15 augustus is het de race op de Keiheuvel in Balen die wordt overschaduwt door de MXGP van Zweden in Uddevalla. De wedstrijd op 5 september in Orp-Le-Grand valt dan weer gelijk met de MXGP in Afyonkarahisar, Turkije. KMC Mol zal de wedstrijd op 15 augustus wel als een nationale wedstrijd laten doorgaan. AMC Orp onderzoekt nog de organisatie mogelijkheden. Er wordt wel reeds gestart met de voorbereidingen van de Belgian Masters 2022.

Foto: Paul Weyten

LEES MEER  JTX Racing krijgt een andere eigenaar

Uw reacties