Helaas, géén Dutch Masters of Motocross

Helaas, géén Dutch Masters of Motocross
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het leek er lang op dat de Dutch Masters of Motocross toch nog zouden plaats vinden in 2021. Door de aanhoudende COVID-19 pandemie wordt nu echter beslist om ook deze editie af te gelasten.

Voor de KNMV, de organiserende clubs (SCO Oldebroek, Hamac Harfsen, SMO Oss, MACRO Rhenen en Motorsportpark Gelderland Midden) en de partners van het kampioenschap werd duidelijk dat ‘n volwaardige Dutch Masters door de coronamaatregelen onhaalbaar zijn.

Hierdoor verschuiven de Dutch Masters of Motocross dus naar 2022. Door de gunstige timing -voorafgaand aan de eerste MXGP- en het gebrek aan internationale competitie keken heel wat WK toppers uit naar de Dutch Masters. Het ONK motorcross zal echter van start gaan op 6 juni in Geldermalsen.

Foto: shotbyBavo

LEES MEER  Herbekijk “Buurman, wat doet u nu?” met Stefan Everts

Uw reacties