JTX Racing krijgt een andere eigenaar

JTX Racing krijgt een andere eigenaar
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Vanaf 1 mei komt JTX Racing, de grootste KTM-dealer van Nederland, in andere handen. Robin Holtmeulen, nu nog werkzaam bij groothandelaar Hoco Parts, wordt de nieuwe eigenaar. Joep Teunissen blijft betrokken bij de firma maar zal zich richten op het organiseren van motorreizen, allroad-trips en offroad-dagen.

JTX Racing, in het Brabantse Cuijk is getransformeerd in een zogenaamde 360 graden KTM dealer. Dat betekend dat het bedrijf alle producten uit Mattinghofen gaat leveren. Dus naar KTM is ook alles van Husqvarna en GasGas te koop!

Holtmeulen: “Via mijn werk bij Hoco Parts heb ik de afgelopen jaren eigenlijk alle motorzaken in Nederland en België wel bezocht en zo ontstond de ambitie en de drive om zelf ook een motorzaak te gaan runnen. Ruim anderhalf jaar geleden raakte ik daarover in gesprek met oprichter Joep Teunissen en dat heeft uiteindelijk geleid tot deze overname. Joep zal de komende tijd ook nog gewoon betrokken blijven bij de motorzaak voor een soepele overgang.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: JTX Racing

LEES MEER  Vijf minuten met Mitch Evans

Uw reacties