Thibault Benistant stapt op de YZ250F

Thibault Benistant stapt op de YZ250F
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Goed nieuws voor Thibault Benistant want hij heeft de motortraining hervat. De Fransman liep twee maanden geleden een sleutelbeenbreuk op maar deze is gelukkig helemaal hersteld. De crosser uit Avignon, waar ook Formule 1-coureur Jean Alesi vandaan komt, heeft de tijd genomen om geheel te herstellen van zijn blessure. Eerder deze week stapte de tweevoudige EMX-kampioen op de motor, hij heeft nog ruim twee maanden voordat het Grand Prix seizoen gaat beginnen.

Na het winnen van de EMX250-titel maakt de 18-jarige crosser in 2021 de overstap naar het WK waar hij zal uitkomen voor het Monster Energy Yamaha Racing Team-MX2. Daar is hij de teamgenoot van Jago Geerts en Maxime Renaux.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Yamaha

LEES MEER  Kijktip: Buurman wat doet u nu? op één met Stefan Everts

Uw reacties