VIDEO: MX World deel 2 met Antonio Cairoli

VIDEO: MX World deel 2 met Antonio Cairoli
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De Siciliaan is de succesrijkste motorcrosser die dit jaar aan het starthek zal verschijnen. In wat zijn laatste jaar zou kunnen zijn jaagt hij nog enkele dromen na. Zouden dat de records van Stefan Everts kunnen zijn?

Met 92 GP-overwinningen zit hij niet zo erg ver meer van de 101 stuks die Everts won. En evenaart TC222 de tien wereldtitels van The Legend? In deze coronatijden is het moeilijk om een gans jaar een goede conditie te onderhouden. De kalender verandert te vlug en telkens moeten de rijders hun trainingsschema aanpassen waardoor ze het risico lopen om niet de juiste conditie te hebben op de cruciale momenten. Maar Cairoli is ervaren en weet als geen ander hoe hij dit moet aanpakken. De opdracht is nochtans niet min want hij moet een bende jonge wolven passeren zoals Jorge Prado, Tim Gajser, Jeffrey Herlings en Jeremy Seewer.

Foto: archief

LEES MEER  Ook Austin Forkner richt zich op de Nationals

Uw reacties