WK Jeugd van 2024 in Arnhem

WK Jeugd van 2024 in Arnhem
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het FIM wereldkampioenschap Jeugd komt naar Nederland! Dit evenement zal worden verreden op het Motorsportpark Gelderland Midden. In 2019 was het EMX Jeugd al te gast op het circuit van Arnhem en dit jaar komt hopelijk de Dutch Masters of Motocross naar het circuit aan de A50. en vandaag is er een overeenkomst gesloten met Infront Moto Racing om in 2024 het wereldkampioenschap jeugd te organiseren.

‘’Vanaf het moment dat de baan hier open is, heb ik gekeken naar een grote wedstrijd voor de jeugd. Na het EK Jeugd ben in contact getreden met Infront Moto Racing en vandaag zijn we tot een akkoord gekomen om het wereldkampioenschap in 2024 te organiseren. Ik ben zeer blij met deze wedstrijd en voor onze accommodatie is dit een mooie stap voorwaarts bij het organiseren van grote wedstrijden!’’ aldus Dik van Wikselaar van Motorsportpark Gelderland Midden.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotografie

LEES MEER  Vijf minuten met Mitch Evans

Uw reacties