Backyard Design verovert de Benelux!

Backyard Design verovert de Benelux!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Amerikaanse graphics- en seatcovermerk Backyard Design is in de lage landen gearriveerd… En dat zullen we geweten hebben! Dankzij de Nederlandstalige configurator kan je via backyarddesign.nl eenvoudig en snel zèlf jouw eigen stickerset samenstellen.

Backyard Design is op korte tijd uitgegroeid tot de grootste stickerset fabrikant ter wereld. Ryan Villopoto, Josh Hansen, Tyler Bowers, Josh Grant, Cédric Soubeyras en Kyle Chisholm, het zijn maar enkele van de grote namen die voor Backyard Design kozen.

Ook in Europa timmert Backyard stevig aan de weg. Dankzij hun lokale aanwezigheid kunnen ze bovendien kort op de bal spelen. Naast een snelle levering (tussen de 7 en 10 dagen) en topkwaliteit pakt Backyard Design uit met ’n unieke configurator. Je kan kiezen uit letterlijk duizenden patronen, je kan kleuren veranderen, logo’s en nummers toevoegen. En dat allemaal zonder over en weer mailen of bellen met een designer. Zelfs zonder kennis van designprogramma’s ben je dankzij Backyard Design zélf de ontwerper!

Lars Van Berkel, CEO Backyard Design Benelux, legt uit: “Mensen kunnen via hun computer zélf hun complete stickerset designen. Stel je voor dat je je plastic kapot hebt, of gewoon een ander design wilt. Dan je kan ‘s avonds achter de pc, laptop of telefoon kruipen, het design samenstellen en bestellen. Zò simpel is het! We hebben templates voor zowel alle courante enduro- en crossmotoren, als de jeugdmodellen. De verschillende coole basisontwerpen zijn niet alleen makkelijk aan te passen, je krijgt ook direct een preview van hoe jouw bike er gaat uitzien.”

Naast stickersets voor offroad-en wegmotoren kan je bij backyarddesign.nl ook terecht voor plastic, het wrappen van helmen en personaliseren van tal van andere producten. Kijk dus snel op de site en ga aan de slag met jouw ontwerp. Volg ook zeker backyarddesignbenelux op Instagram. Je kan er zeker inspiratie opdoen voor jouw droombike en er zijn geregeld toffe acties!

Uw reacties

Ook te lezen

 • Jeffrey Herlings: Niet 100%, maar veel beter dan de voorbije jaren”

  Jeffrey Herlings: Niet 100%, maar veel beter dan de voorbije jaren”

  MXGP titelkandidaat Jeffrey Herlings (Red Bull KTM) sprak vandaag exclusief met Paul Malin in de MXGP TV studio show. The Bullet had het over zijn voorbereiding en hoe hij naar …
 • VIDEO: Yamaha update met Jago Geerts

  VIDEO: Yamaha update met Jago Geerts

  MXGP-TV commentator Paul Malin sprak deze namiddag met Jago Geerts (Monster Energy Yamaha Factory MX2). Jago’s kniekwetsuur zorgde deze week voor opschudding, want eerst leek het er op dat de …
 • FOTO: Paddock life in Orlyonok!

  FOTO: Paddock life in Orlyonok!

  Vooraleer het WK motorcross morgen écht van start gaat, hadden de rijders nog één dagje relatieve rust. Aangezien alles sessies morgen worden afgewerkt, hadden de piloten vandaag alleen media-verplichtingen op …
 • Kay de Wolf wil heel graag naar de USA

  Kay de Wolf wil heel graag naar de USA

  In de nieuwe 2×2 NoppenNieuws blikt Kay de Wolf vooruit op zijn eerste Grand Prix seizoen. In 2018 won de Brabander de KNMV Dutch Masters of Motocross 85cc voor het …