JM Honda Racing wil verrassen!

JM Honda Racing wil verrassen!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

JM Racing Honda kijkt terug op een positieve winterperiode. Met het nieuwe rijdersduo Henry Jacobi & Michele Cervellin en de bewezen Honda CRF450F mikt het Belgisch MXGP team op een sterk 2021.

De afgelopen maanden mikte JM Racing Honda vooral op het onderhouden van de conditie en afstellingswerk voor de rijders. Nu de datum van de eerste GP in Rusland (13 juni) bekend is, wordt de intensiteit opgevoerd met het oog op de start van het WK motorcross.


“We hebben een hele goede winter achter de rug. De nieuwe Honda CRF450 geeft echt verbluffende resultaten en de rijders zijn er enorm over te spreken. We hebben met Henry Jacobi en Michele Cervellin twee goede rijders en ik verwacht dat we met hun een goede stap voorwaarts kunnen zetten. Het zal een lang seizoen worden aangezien er in december nog wedstrijden op de kalender staan maar we zijn er klaar voor en kijken uit naar het moment dat het starthek weer zal vallen,” vertelt teameigenaar Jacky Martens.

“Het gevoel binnen het team is heel goed en er is een perfecte klik. Vorig jaar keek ik teveel op tegen de grote namen van de MXGP klasse en daar wil ik dit jaar een flinke stap in gaan zetten. Ik wil het gevecht met ze aan gaan en dan zien we waar we uitkomen. Het is geweldig om een ervaren persoon als Jacky aan mijn zijde te hebben. Hij heeft me al zoveel in de goede richting gezet met de afstelling van de motor en dat geeft veel vertrouwen,” vertelt Henry Jacobi.

LEES MEER  VIDEO: Elektrisch MX-prototype bewijst zichzelf tijdens circuittest

“Het seizoen begint dichterbij te komen en ik heb er echt zin in dat het starthek weer valt. Ik voel me zeer goed binnen het team en ik heb er vertrouwen in dat we samen mooie stappen kunnen maken. Wel ben ik door een lichte polsblessure iets later met de motortraining begonnen maar we hebben nog tijd tot aan de eerste Grand Prix. De komende periode zullen we dan ook veel met de motor gaan trainen zodat we er klaar voor zijn,” aldus Michele Cervellin.

Foto’s: shotbyBavo

Uw reacties