24MX trots partner van de ISDE in Italië

24MX trots partner van de ISDE in Italië
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Bij een wedstrijd met een grootse geschiedenis hoort een passende sponsor! Online gigant 24MX is trots zich met de legendarische FIM International Six Days of Enduro (ISDE) in Italië te verbinden. Dit landenkampionschap voor endurotams is één van de oudste internationale off-road wedstrijden. De roots van de ISDE gaan dan ook terug tot 1913.

Al enkele jaren is 24MX een belangrijke speler op de off-road markt dankzij een performante online shop en het brede aanbod van producten voor rijders, motoren en’n uitgebreid scala aan onmisbare accessoires.

Het DNA van 24MX beperkt zich echter niet alleen tot het digitale. Europa’s grootste webwinkel op het vlak van motorsport is namelijk ook als sponsor op elk denkbaar niveau van de de sport.  Met de ISDE sluit 24MX, van oorsprong een puur online merk, zich aan bij de geschiedenis en de sterke waarden van dit topevenement. Bij 24MX zijn ze er dan ook trots op dat ze officieel sponsor zijn van de 95ste(!)  editie van de International Six Days in Italië.

De laars en met name Noord-Italië waar de ISDE dit jaar plaats vindt in en rond Rivanazzano Terme (Lombardije) mag je gerust als ‘n referentie bestempelen op de Europese off-road markt. Dit dankzij de vele wedstrijden, Italiaanse wereldkampioenen en de Italiaanse merken en teams die zo succesvol zijn in de enduro.

Voor 24MX sluiten de “Six Days” perfect aan op hun doelstellingen. Aan de ene kant worden zo lokale clubs ondersteund, aan de andere kant laat dit toe om dichter te komen bij de fans en amateur-endurorijders. Zo zal 24MX met special aanbiedingen komen en de passie voor de ISDE delen door content te verspreiden via de brede community van het merk.

LEES MEER  Mathias Van Hoof ontwricht heup op training

Henrik Zadig, CEO van 24MX
“Het ondersteunen van de industrie helpt ons om dicht bij onze gepassioneerde en collega-rijders te blijven. Bij 24MX zijn we trots en vereerd dat we de Six Days of Enduro 2021 editie in Italië mogen sponsoren. De Six Days of Enduro is een zeer competitieve race met een opmerkelijke en lange geschiedenis. De ISDE zijn erin geslaagd om rijders en teams van over de hele wereld samen te brengen en heeft vele rijders geïnspireerd om ervan te dromen deze ongelooflijke wedstrijd te overwinnen. We kunnen niet wachten om geweldige races te zien!”

Fabio Muner, FIM Marketing & Communicatie Directeur:
“Het binnenhalen van 24MX als sponsor voor de ISDE van dit jaar is een belangrijk moment en is een krachtige illustratie van hoe zo’n historisch evenement een partnerschap kan aangaan met een ultramodern bedrijf.  24MX is immers één van de belangrijkste spelers iop het gebied van off-road online winkels wereldwijd. Ze hebben bovendien gemerkt dat de FIM International Six Days of Enduro het grootste enduro-evenement ter wereld blijft. Het wordt boeiend om te zien hoe ze deze kans kunnen gebruiken als een sterk communicatie- en marketinginstrument, en een geweldig platform om het bredere enduro-publiek te bereiken.”

———-

Over 24MX / Pierce Group AB
24MX is onderdeel van Pierce Group. Pierce is een toonaangevend Europees e-commerce bedrijf dat motor- en sneeuwscooteruitrusting, onderdelen, accessoires en streetwear verkoopt aan gepassioneerde klanten via de online winkels 24MX, XLMOTO, en Sledstore.

24MX biedt een uitgebreid assortiment van bekende externe merken en populaire eigen merken tegen concurrerende prijzen voor alle soorten rijders, van beginners tot gevorderden. Het vinden van onderdelen voor een specifieke motorfiets wordt gemakkelijk gemaakt door de functie “Fit my bike”. Voeg de details van de motorfiets toe en de site toont de bijpassende onderdelen. 24MX is offline aanwezig op evenementen en door ondersteuning van motorclubs en rijders in heel Europa. 24MX heeft ook een sterke online aanwezigheid met meer dan een miljoen volgers op social media, waar 24MX communiceert met zijn gepassioneerde gemeenschap door het delen van nieuws, content over races, en aanbiedingen.

LEES MEER  Mathias Van Hoof ontwricht heup op training

Klik hier om meer te weten te komen over 24MX.
Klik hier om meer te weten te komen over de ISDE in Italië

 

Uw reacties

Ook te lezen

 • Download de GRATIS 2021 MXGP gids!

  Download de GRATIS 2021 MXGP gids!

  Veel fans houden er van om tijdens een TV-uitzending nog snel iets op te zoeken. Informatie over een rijder of team, statistieken, waar je MXGP kan zien of zelfs het …
 • Jeffrey Herlings: Niet 100%, maar veel beter dan de voorbije jaren”

  Jeffrey Herlings: Niet 100%, maar veel beter dan de voorbije jaren”

  MXGP titelkandidaat Jeffrey Herlings (Red Bull KTM) sprak vandaag exclusief met Paul Malin in de MXGP TV studio show. The Bullet had het over zijn voorbereiding en hoe hij naar …
 • VIDEO: Yamaha update met Jago Geerts

  VIDEO: Yamaha update met Jago Geerts

  MXGP-TV commentator Paul Malin sprak deze namiddag met Jago Geerts (Monster Energy Yamaha Factory MX2). Jago’s kniekwetsuur zorgde deze week voor opschudding, want eerst leek het er op dat de …
 • FOTO: Paddock life in Orlyonok!

  FOTO: Paddock life in Orlyonok!

  Vooraleer het WK motorcross morgen écht van start gaat, hadden de rijders nog één dagje relatieve rust. Aangezien alles sessies morgen worden afgewerkt, hadden de piloten vandaag alleen media-verplichtingen op …