Kay Karssemakers scoort beide manches!

Kay Karssemakers scoort beide manches!
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Onder een scherpe zon heeft Kay Karssemakers goed gepresteerd tijdens zijn eerste wedstrijd van het Europees Kampioenschap 250cc. De Husqvarna-rijder werd zestiende en vijftiende op het prachtige circuit van Motorclub Oss. De 17-jarige Boxtelnaar kijkt hier terug op het avontuur dat begon met een vijfde trainingstijd in zijn groep!

Kay Karssemakers:
‘’De start was redelijk en ik begon in het middenveld aan de eerste manche. Tijdens de eerste ronde wist ik veel goed te maken en kwam op een twaalfde voor de eerste keer over de finishbult. Helaas kwam ik in de tweede ronden even ten val waardoor ik vier plaatsen verloor. Ik heb in de rest van de manche alles gegeven en wist er nog een zestiende plaats uit te halen. De start van de tweede manche was geweldig en ik zat direct in de kopgroep. Ik wist de zesde plaats lang vast te houden maar toen ging ik hard onderuit. Gelukkig kon ik verder en scoorde ik opnieuw met een vijftiende plaats. Jammer van de valpartijen, ik heb veel plezier gehad en een mooi debuut kunnen maken in het EMX250.’’

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #NiekFotogrfie

LEES MEER  Lynn Valk kijkt terug na zware crash

Uw reacties

Ook te lezen