Lynn Valk kijkt terug na zware crash

Lynn Valk kijkt terug na zware crash
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Afgelopen zaterdag ging eindelijk het FIM wereldkampioenschap WMX vast start in Loket. Voor Lynn Valk verliep de wedstrijd minder goed dan verwacht. De Husqvarna-rijdster ging aan het einde van de vrije training hard onderuit. De eerste manche wist ze de schade te beperken met een derde plaats maar de tweede manche werd de Nijverdalse slechts negende.

Lynn Valk:
“De eerste manche ging het na een goede start best goed er werd in nog derde. Ik merkte wel dat het rijden steeds moeilijker werd maar gelukkig wist ik de derde plaats vast de houden. Ik voelde met tussen de manches niet fris en ik moest ook nog overgeven. Het werd een loodzware manche waarin het rijden met de ronde slechter werd. Een negende plaats ondanks een pijnlijke arm is nog redelijk. Het is een wonder dat ik niet meer schade hem, mijn 6D-helm is vernield door de klap maar ik kom er met wat pijntjes en blauwe plekken goed vanaf. Nu even wat dagen rusten en dan vol vertrouwen naar Lommel voor de volgende wedstrijd.”

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Instagram

LEES MEER  Petrov richt zich op de Motocross of Nations

Uw reacties

Ook te lezen