VMCF motorcross Warsage afgelast

VMCF motorcross Warsage afgelast
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Op zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus stond er de motorcross van Warsage op de agenda maar deze komt door overmacht te vervallen. Er kwam geen toelating van het gemeentebestuur om de wedstrijd in te richten.

Op zaterdag zouden de oldtimercrossers te gast zijn in de Waalse gemeente en op zondag werden er normaal gezien de reguliere VMCF-reeksen gereden. De beslissing werd genomen uit veiligheidsoverwegingen. De overstromingen van de afgelopen dagen in Wallonië liggen aan de basis ervan en zo werd er geen vergunning afgeleverd voor deze wedstrijd. Dat konden we vanmiddag vernemen van het bestuur van de VMCF.

Foto: Manu Jacques

LEES MEER  Ivano van Erp pakt de pole voor teamgenoten!

Uw reacties

Ook te lezen