Keiheuvel maakt zich op voor wereldtop

Keiheuvel maakt zich op voor wereldtop
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De laatste GP motorcross op de Keiheuvel dateert van 1998, maar het deelnemersveld dat KMC Mol verzamelde voor 15 augustus is zondermeer van wereldklasse. Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff zijn de trekpleisters in de MX1 maar de Flanders Masters kunnen in de MX2 uitpakken met een onuitgegeven, sterk startveld!

MX2 vicewereldkampioen en thuisrijder Jago Geerts zal z’n hart kunnen ophalen in zijn eigen Balen. Dankzij de deelname van de Yamaha, KTM en Husqvarna fabrieksteams zien we namelijk de crème de la crème van de kwartliter motorcrossers in actie op en rond de de Kei! Met Jago Geerts, WK leider Maxime Renaux, Thibault Benistant, wereldkampioen Tom Vialle, Rene Hofer, seizoensrevelatie Kay De Wolf, Jed Beaton, Rick Elzinga en Liam Everts zal het er zeker om spannen.


Ook in de MX1 maken ze zich in Balen op voor vuurwerk. Naast fabrieksrijders Herlings, Coldenhoff en Brian Bogers tekenen ook heel wat zandhazen met naam en faam present. Oordeel zelf:

  • Kevin Strijbos
  • Calvin Vlaanderen
  • Brent Van Doninck
  • Shaun Simpson
  • Henry Jacobi

Alsof dat nog niet genoeg hebben zich ook heel wat amateurs aangemeld, zowel voor het programma op zaterdag als de wedstrijd op zondag. Aanmelden kan echter nog steeds via deze link.

Tot slot vermelden we nog graag dat KMC Mol ‘n erg democratische prijzenpolitiek handhaaft. Wie jonger dan 14 is, komt er gratis in. Inkom voor zondag (of het hele weekend!) bedraagt slechts 25 euro. Wie alleen op zaterdag gaat, betaalt amper 15 euro!

Foto: shotbyBavo, Ray Archer

LEES MEER  Tom Vialle domineert openingsreeks voor Jago Geerts

Uw reacties

Ook te lezen