Fredriksen verlaat Kawasaki voor een Yamaha

Fredriksen verlaat Kawasaki voor een Yamaha
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Er is vroegtijdig een einde gekomen aan de samenwerking tussen Håkon Fredriksen en 9mm Energy Drink-BUD Racing-Kawasaki. De Noor heeft de samenwerking stopgezet en hij keert terug naar Yamaha. De 18-jarige Fredriksen werd vorig jaar, ondanks het missen van de eerste wedstrijd, derde in het EMX250. Hij was zonder twijfel een titelkandidaat voor dit seizoen maar vier keer puntloos blijven in acht manches is te vaak. Fredriksen keert terug bij Yamaha dankzij Riley Racing-Yamaha dat met twee rijders actief is in het EMX250.

Cornelis Toendel en Raf Meuwissen krijgen er dus een collega bij.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Riley Racing-Yamaha

LEES MEER  Is Kevin Strijbos bezig aan zijn laatste GP’s?

Uw reacties

Ook te lezen