Jenairo Beerens ook naar EMX-finale

Jenairo Beerens ook naar EMX-finale
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De eerste wedstrijd van het EMX65 North-West verliep goed voor Jenairo Beerens die tweede werd in Denemarken. De wedstrijd in Slowakije moest de Limburger helaas missen maar in Kaplice was hij er weer bij. Die wedstrijd verliep niet goed na een crash op de zaterdag. Door een pijnlijke duim en een lekke band kwam de RB-2Fast Junior Racing Team niet tot scoren. Het gevolg was een elfde plaats in de eindstand. Nu heeft de scholier toch een uitnodiging ontvangen en zal hij komend weekend in actie komen op Sardinië, een Italiaans eiland in de Middellandse Zee.

De laatste dagen stonden in het tekenen van het herstellen van de duimblessure. Er is intensief samen gewerkt met Willem Verbruggen van Praktijk54 met als gevolg een pijnloze training afgelopen weekend.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Leon van der Spank

LEES MEER  Ook de naam Leok keert terug in het rennerskwartier

Uw reacties

Ook te lezen