Malcolm Stewart tekent bij Rockstar Energy-Husqvarna

Malcolm Stewart tekent bij Rockstar Energy-Husqvarna
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team heeft bekend gemaakt een twee jarige deal te hebben gesloten met Malcolm Stewart. De 28-jarige crosser gaat in 2022 en 2023 voor het team uitkomen in Monster Energy AMA Supercross Championship en het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship. Dit seizoen werd Stewart zesde in de eindstand 450SX en scoorde hij een derde plaats tijdens Salt Lake City 1. Na een seizoen komt er dus een einde aan de samenwerking tussen Stewart en Monster Energy-Star Racing-Yamaha.

Het supercross kampioenschap begint op 8 januari 2022 in het Angel Stadium of Anaheim.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto:  Husqvarna

Uw reacties

Ook te lezen