Techniek: de GET Jump-starter Mini

Techniek: de GET Jump-starter Mini
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Heel wat crossmotoren zijn dezer dagen uitgerust met een elektrische starter. Om de startmotor stroom te geven heb je een batterij nodig en die durft wel eens plat te staan. Daarom is er de GET Jump-Starter.

Niets is vervelender dan je klaar te maken voor een reeks en te beseffen dat de batterij van je crossmotor leeg is. Met de multifunctionele ministarter van GET kun je elke motor of scooter weer starten als de accu leeg is. De batterij van uw crosser kan ontladen door langdurige stilstand of slijtage.

Licht en compact

JumpStarter is GET nieuwe lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken mini motorfiets starter. Bescherming tegen overspanning en omkering van de polariteit van de voeding maakt het een ultra veilig apparaat. Het toestel is uiteraard ook te gebruiken voor je wegmotor. Je kan motoren starten met een cilinderinhoud tot 2000 cc.

Drie functies in één

Naast het opladen van uw motor, kan GET mini jumpstarter worden gebruikt als een Power Bank, dankzij de USB-uitgang 5V/2,4 A, die u toelaat om verbinding te maken met tablets en smartphones. Het heeft ook een LED-zaklamp inbegrepen om al uw avonturen te verlichten!

Technische fiche

  • Capaciteit 6000 mAh
  • CCA (A) 360
  • Afmetingen (cm) 13,3 x 6,6 x 1,6
  • Input 5V/1A
  • Max Displacement 2000 cc
  • Gewicht (Kg) 1765
  • Output 5V/1A – 5V/2.1A
  • Start Current 200 A

De GET Jump-Starter Mini kost 89,95 € en kan je kopen bij Outlaw Racing.

LEES MEER  Tijdschema KNMV ONK Reusel

Uw reacties

Ook te lezen