Gemengde gevoelens voor Standing Construct duo Jonass en Bogers

Gemengde gevoelens voor Standing Construct duo Jonass en Bogers
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

De tweede GP op het Afyon Motor Sports Center verliep voor het GasGas-duo heel verschillend. Wist Pauls Jonass met een vijfde en zesde plaats goed voor de dag te komen. Brian Bogers lukt het niet maar gelukkig wist hij nog een tiende plaats te scoren in de tweede manche. De Standing Construct Racing-rijders doen hier hun verhaal vanuit het zonnige Turkije.

Pauls Jonass:
“Het was niet mijn beste dag maar ook zeker niet de slechtste. Ik heb nog last van mijn val op zondag maar wanneer ik op de motor zit is het goed. De baan was heel verraderlijk en daardoor had ik er niet veel vertrouwen in om voluit te gaan. Ik besloot om constant te rijden en dit pakte goed uit met een vijfde en zesde plaats. In de tweede manche had ik tegen het einde van de manche de goede lijnen te pakken maar toen was het te laat. Het is mooi dat we nu terug het zand in gaan voor de volgende Grand Prix in Sardinië.

Brian Bogers:
“Het was een frustrerende dag want in de eerste manche kwam ik bij de start ten val. Ik kwam goed terug naar voren totdat een steen mijn neus raakte waardoor ik best wel dizzy was. Ik wist er met een zeventiende plaats nog een paar punten uit te halen. In de tweede manche pakte ik een hele goede start maar verloor in de eerste paar bochten veel plaatsen. Vanaf een vijftiende plaats kwam ik terug naar een tiende positie, wat niet slecht was. Het is jammer dat ik geen twee goede manches heb kunnen rijden maar over mijn snelheid in de tweede manche ben ik tevreden. In het zand van Riola gaan we terugslaan, ik kijk echt uit naar die wedstrijd.”

LEES MEER  MX2 Trentino: Dubbelslag Tom Vialle, Jago Geerts tweede

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: JP Acevedo

Uw reacties

Ook te lezen