Dakar Rally: Laia Sanz niet meer op de motor

Dakar Rally: Laia Sanz niet meer op de motor
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Gisteren kwam het nieuws dat Laia Sanz haar carrière een andere wending gaat geven. Dat liet de straffe motordame weten via social media.

Wat haar toekomst gaat worden in de roemruchte woestijnrace is niet gemeld maar we durven zomaar gokken dat ze in de komende editie zal starten op vier wielen.

Laia Sanz: “De tijd is gekomen om een verandering aan te brengen voor de volgende Dakar-rally. Het zou nooit een makkelijke beslissing worden en ik zal het missen om met een motor deel te nemen aan het evenement, maar ik denk dat dit het juiste moment is. Ik ben erg trots op de resultaten die we hebben behaald, veel meer dan ik me had kunnen voorstellen toen ik aan mijn eerste Dakar deelnam en het volbrengen ervan was een droom op zich. Nu breekt er een nieuwe etappe aan en die zie ik met veel spanning tegemoet. Ik hoop dat ik jullie binnenkort meer nieuws kan geven. Mijn dank gaat uit naar GASGAS, de hele groep en alle sponsors, vooral KH7 Sport, die me al sinds het eerste jaar (2011) steunen.

Foto: GasGas

Uw reacties

Ook te lezen

 • Tijdschema MXGP Spanje 2021

  Tijdschema MXGP Spanje 2021

  Voordat het FIM wereldkampioenschap MXGP-MX2 voor vijf wedstrijden naar Italie reist heeft de serie nog een stop in Spanje. Bij het intu Xanadú Shopping Centre wordt voor het tweede jaar …
 • MXGP Intu Xanadu : de live timing

  MXGP Intu Xanadu : de live timing

  De 13de ronde van het WK motorcross vindt morgen en overmorgen plaats in Arroyomolinos, vlakbij Madrid. Naast de MX2 en MXGP komen in Spanje ook de WMX en EMX125 rijders …
 • Technische fiche 2022 Honda CRF250R

  Technische fiche 2022 Honda CRF250R

  Honda’s MX2 motor blonk altijd al uit qua handelbaarheid en comfort. Het vorige model kreeg echter ook veel kritiek omdat hij niet krachtig genoeg was en wel een afslankingskuur kon …
 • Tixier mikt op rentree in Arco di Trento

  Tixier mikt op rentree in Arco di Trento

  Met pijn in zijn hart was Jordi Tixier het afgelopen weekend toeschouwer in Lacapelle Marival. De Fransman kon voor eigen publiek niet in actie komen door een blessure. Na het …