Colt Nichols raakt geblesseerd tijdens Anaheim1

Colt Nichols raakt geblesseerd tijdens Anaheim1
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Een zware tegenvaller voor Colt Nichols en Star Racing-Monster Energy-Yamaha. Tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen is Colt Nichols geblesseerd geraakt nadat de Amerikaan in de eerste Heat race onderuit ging. De eerste berichten zijn dat de 27-jarige crosser zijn beide armen heeft gebroken in Anaheim. Verder zou hij een diepe wond hebben in zijn heup en een aantal brandwonden door de uitslag van zijn YZ250F. Nichols wilde na Grant Langston de volgende rijder worden die beide 250SX titels op zijn naam weet te schrijven in twee seizoenen.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: #SwapMoto

LEES MEER  Ken Roczen over zijn crash in Oakland

Uw reacties

Ook te lezen