Mike Bolink tekent bij VIP Lounge MX Team

Mike Bolink tekent bij VIP Lounge MX Team
Decrease Font Size Increase Font Size Text size Print

Naast Romano Aspers gaat Mike Bolink het komende seizoen voor het VIP Lounge MX Team uitkomen. Bolink zal in de zwaarste klasse actief zijn tijdens de Dutch Masters of Motocross, ADAC Masters Series en het EMX Open. Het Limburgse team verblijft momenteel in Spanje waar de omstandigheden ideaal zijn om goed voorbereid aan het seizoen te kunnen beginnen. De eerste wedstrijd van het EMX Open is op 19-20 februari in Engeland. Het EMX250, waarin Aspers uit zal komen, begint een maand later.

De eerste wedstrijd van de KNMV Dutch Masters of Motocross zal op 13 maart beginnen in Arnhem.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: VIP Lounge MX Team

LEES MEER  Grote namen zakken af naar Italiaans kampioenschap

Uw reacties

Ook te lezen