Cédric Melotte stapt weer op de motor

Cédric Melotte stapt weer op de motor
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Verrassing! Cédric Melotte kruipt weer op de motor. Vier jaar nadat hij de enduro vaarwel heeft gezegd, staat de renner uit Namen op het punt zijn terugkeer te maken naar het Belgisch kampioenschap Enduro.

Eind 2017 nam Cédric Melotte afscheid van het Belgisch kampioenschap met een derde nationale titel. Op 43-jarige leeftijd heeft hij besloten terug te keren naar zijn oude liefde. Melotski zal nu rijden op een Sherco SEF 300 4-takt Factory, geprepareerd door Florian Halleux van de Luikse dealer Classic Motos.

Cédric Melotte: “Ja, ik denk dat deze comeback een verrassing is voor iedereen, zelfs voor mij (lacht) … Maar serieus, het was helemaal niet met voorbedachten rade.  Een tijd lang voelde ik een gebrek aan iets zonder het te kunnen identificeren.  Aan het einde van vorig seizoen kwam ik als toeschouwer naar het evenement in Dinant, ik ontmoette mijn vrienden uit de discipline, ik had echt een geweldige dag, die me deed beseffen dat ik de Enduro mis”

Uw reacties

Ook te lezen

 • Romain Febvre is er opnieuw bij in Tsjechië

  Romain Febvre is er opnieuw bij in Tsjechië

  De Franse fabrieksrijder van het Kawasaki Racing Team heeft gisteren op social media aangekondigd dat hij weer klaar is om deel te nemen aan het WK motorcross. Romain Febvre zal …
 • Van den Hoek laat zege glippen en Cuppen profiteert

  Van den Hoek laat zege glippen en Cuppen profiteert

  Afgelopen zondag vervolgden de MX2/Open Inters hun kampioensstrijd in het Brabantse Mill. Het was John Cuppen die zich het meest gelukkig mocht prijzen. Met een eerste en een vierde plaats …
 • Voorbeschouwing: FIM WK Jeugd in Heerde

  Voorbeschouwing: FIM WK Jeugd in Heerde

  Het grootste junior motocross evenement ter wereld komt dit weekend naar Nederland. De beste jeugdcrossers van de hele wereld gaan het tegen elkaar opnemen tijdens het FIM Junior Wereldkampioenschap (WJMX) …
 • Interview Davide Guarneri, Fantic MX coördinator

  Interview Davide Guarneri, Fantic MX coördinator

  Davide Guarneri (39) heeft zijn naam verdiend in de MX & enduro geschiedenis dankzij ’n lange en veelzijdige carrière op topniveau. Met 2 GP overwinningen, 6 MX of Nations deelnames, …