Bradley Mesters voor het De Baets Yamaha team!

Bradley Mesters voor het De Baets Yamaha team!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Met genoegen kunnen wij mededelen dat voor seizoen 2023 Bradley Mesters zal uitkomen voor het De Baets Yamaha MXGP team! De 15 jarige Bradley Mesters zal een compleet programma gaan afwerken op de Yamaha YZ250F in het Europees kampioenschap 250cc (EMX250cc) en de Dutch Masters of Motorcross voor het nieuwe De Baets Yamaha team.

Afgelopen seizoen heeft Bradley al de overstap gemaakt naar de 250cc viertakt, en na een leerzaam seizoen in het Open Nederlands kampioenschap en de ADAC Youngstercup, is het tijd voor de volgende stap. De voorbereidingen op de 2023 Yamaha YZ250F zijn dan ook al begonnen, en Bradley voelt zich erg thuis op de HMX geprepareerde machine.

Bradley: Het is een fantastische kans om op dit niveau ervaring op te doen in de professionele omgeving van het De Baets Yamaha team. Ik ben dan ook dankbaar voor het vertrouwen en de ondersteuning. Zonder de hulp van Danny de Baets en alle andere partners en sponsoren zou het onmogelijk zijn om op dit niveau mijzelf te meten en te bewijzen. Ik kijk dan ook met heel veel zin en gezonde spanning uit naar de start van het nieuwe seizoen.

Naast het volledige Europees kampioenschap 250cc en de Dutch Masters of Motorcross zullen er geselecteerde wedstrijden van het Wereldkampioenschap MX2 worden meegedaan om het seizoen verder vorm te geven.

Geplaatst: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: De Baets Yamaha MXGP Team

LEES MEER  Gajser bestand tegen de druk van Prado

Uw reacties

Ook te lezen