Samenwerking tussen Coupe de l’Avenir en VMCF

Samenwerking tussen Coupe de l’Avenir en VMCF
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Vorig maand zaten de VMCF-federatie en de organisatie van de Coupe de l’Avenir samen aan tafel en dat resulteerde in een samenwerking voor 2023. Op 30 september en 1 oktober wordt de volgende editie van de Coupe de l’Avenir verreden op het schitterende circuit van Baisieux.

Zoals in de vorige edities komen ook de FPCNA-rijders aan bod maar zij worden nu aangevuld door de VMCF-rijders. Op zaterdag zullen alle Jeugdrijders, de Beloften en de Nieuwelingen van VMCF in het programma worden opgenomen. Op zondag rijden dan de Junioren, Nationalen en Inters in een programma met de Coupe de l’Avenir. Op de foto zie je Ivo Peeters (VMCF) en Stephane Laurent (Baisieux).

LEES MEER  Win 5x2 tickets voor de MXGP in Lommel

Uw reacties

Ook te lezen

 • Jago Geerts maakt zijn comeback in Lommel

  Jago Geerts maakt zijn comeback in Lommel

  Tijdens de openings-Grand Prix in Argeninie brak Jago Geerts zijn linkerelleboog en rechtersleutelbeen. Er volgden twee succesvolle operaties en een lange revalidatie. Eerder deze week kreeg hij groen licht van …
 • Jack Chambers geeft een update na de crash

  Jack Chambers geeft een update na de crash

  Afgelopen zondag kwam Jack Chambers zwaar ten val tijdens de eerste manche in Loket. De wedstrijd werd zelfs stilgelegd om de Amerikaan te kunnen verzorgen op het circuit. De schade …
 • X Games held Julien Vanstippen komt naar Lommel!

  X Games held Julien Vanstippen komt naar Lommel!

  Jawel dat heb je goed gelezen. FMX superster Julien Vanstippen zal dit weekend van de partij zijn tijdens MXGP Lommel met een wervelende freestyle show! Voor z’n eigen publiek brengt …
 • Hoeveel GP manche overwinningen heeft Herlings nu?

  Hoeveel GP manche overwinningen heeft Herlings nu?

  In Loket vierde Jeffrey Herlings zijn 200e Grand Prix-manche overwinning. Wanneer wij echter in de geschiedenisboeken duiken zien wij dat de inmiddels 29-jarige crosser 202 keer de 25 punten heeft …