Unieke veiling met gedragen en gesigneerde shirts van Febre, Gajser, Herlings, Cairoli en vele anderen!

Unieke veiling met gedragen en gesigneerde shirts van Febre, Gajser, Herlings, Cairoli en vele anderen!
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Sinds afgelopen weekend is er op facebook een benefiet veiling ten bate van het herstel van oud crosser Tim Smeuninx. Er staan vele unieke items te koop, gedragen en gesigneerd, van onder andere Tim Gajser, Liam Everts, Romain Febre, Jeffrey Herlings, Antonio Cairoli. Ook de items van Wereldkampioenen uit de zijspancross, Etienne Bax, Sven Verbrugge, Marvin Vanluchene en Jan Hendrickx zijn te koop. Daarnaast nog wat unieke items uit andere takken van sport zoals de schaatsen van kunstrijdster Loena Hendrickx en de tricots van Jasper Philipsen, Thibeau en Sven Nys.

De veiling is ten bate van ex-Grand Prix bakkenist Tim Smeunicx. De ‘Smeu’ werd vorig jaar getroffen door een vreselijke zenuwziekte en is hard aan het revalideren. Om weer opnieuw te leren lopen maakt men gebruik van een behandeling in een robotpak. Dit is niet goedkoop en wordt helaas niet vergoed door de verzekeraars. Om Tim zo snel als mogelijk op weg te helpen hebben mensen uit zijn naaste omgeving een benefiet opgericht alsmede deze veiling.

De veiling vind men op facebookpagina Benefiet Tim Smeuninx en deze zal lopen tot 30 juni:

Benefiet pagina Tim Smeuninx

LEES MEER  Voorbeschouwing: FIM WK Jeugd in Heerde

Uw reacties

Ook te lezen

 • Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Killian en Evan Prunier hebben in het Franse Iffendic de eerste heat van de GP gewonnen. WK-leiders Vanluchene/Janssens werden tweede met de broers Lielbardis op drie. Vanluchene pakte resoluut de …
 • Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Op zaterdagmiddag wist Dean Gregoire een vierde tijd te laten noteren tijdens de kwalifcatietraining op het circuit van Heerde. Dit weekend is het FIM Wereld Kampioenschap te gast op het …
 • VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  De zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship werd verreden in Millville. Chase Sexton (450MX) en Levi Kitchen (250MX) wisten de zeges te veroveren. Bekijk hier de …
 • Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Met twee overwinningen heeft Chase Sexton ook de zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 450MX gewonnen. De KTM-rijder wist in Millville te winnen voor teamgenoot Hunter …