VIDEO: Behind the Gate Episode 7

VIDEO: Behind the Gate Episode 7
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Voor deze aflevering van BTG verhuizen we naar Saint-Jean d’Angely. De aflevering bevat een diepgaande blik op het Kawasaki Racing Team MXGP-team, met Romain Febvre en zijn bitterzoete weekend in Frankrijk, waarin hij een duimblessure opliep en uiteindelijk tweede werd voor zijn thuisfans.

Je ziet ook interviews met Kawasaki Racing Team MXGP Team Manager Antti Pyrhonen en Febvre’s teamgenoot Jeremy Seewer, die de moeilijkheden van de grote driesprong op het circuit van St Jean uitlegt. Last but not least hebben we een speciale rubriek van Kevin Brumann, toekomstig MXGP TV-commentator en huidige rijder van het SixtySeven Motorsport Husqvarna team.

Foto: Infront Moto Racing

LEES MEER  Zanocz op 125cc pole nipt voor Doensen

Uw reacties

Ook te lezen

 • Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Killian en Evan Prunier hebben in het Franse Iffendic de eerste heat van de GP gewonnen. WK-leiders Vanluchene/Janssens werden tweede met de broers Lielbardis op drie. Vanluchene pakte resoluut de …
 • Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Op zaterdagmiddag wist Dean Gregoire een vierde tijd te laten noteren tijdens de kwalifcatietraining op het circuit van Heerde. Dit weekend is het FIM Wereld Kampioenschap te gast op het …
 • VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  De zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship werd verreden in Millville. Chase Sexton (450MX) en Levi Kitchen (250MX) wisten de zeges te veroveren. Bekijk hier de …
 • Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Met twee overwinningen heeft Chase Sexton ook de zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 450MX gewonnen. De KTM-rijder wist in Millville te winnen voor teamgenoot Hunter …