Jannes Vos heeft de strijd tegen de klok gewonnen

Jannes Vos heeft de strijd tegen de klok gewonnen
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Net vier weken geleden brak Jannes Vos zijn pols tijdens de vijfde wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap in Eersel. De KTM-rijder raakte een achter een bult gevallen rijder die door de vlagger niet was opgemerkt. De afgelopen maand stond in het teken van herstellen want het WK Jeugd en de EMX85 finale wachten niet! Nagenoeg dagelijks werd er naar Brabant gereisd om verzorgt en behandeld te worden. Na 16 jaar is het FIM Junior World Championship komend weekend weer in Nederland. De Zuid-Hollander heeft er alles aan gedaan om op het circuit in Heerde in actie te kunnen komen.

Met succes want de 14-jarige crosser zal op het Gelderse circuit deel uitmaken van TeamNL! Een week later is de EMX85 finale in Tsjechië, waarvoor de scholier inmiddels een wild-card heeft ontvangen. Het Vos Racing Team en Jannes wil graag een aantal mensen bedanken voor hun inzet tijden de afgelopen periode: Anna Ziekenhuis Geldrop, Anna TopSupport, Fractury, Praktijk 54, Gezond Management, Van Reeth Orthopedie, Fi8ht Academy, KNMV, Barry Forschelen en Marc de Reuver.

Door: Steven van Kempen/KEMCO
Foto: Vos Racing Team

LEES MEER  Levi Kitchen pakt de dubbel in Millville

Uw reacties

Ook te lezen

 • Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Killian en Evan Prunier hebben in het Franse Iffendic de eerste heat van de GP gewonnen. WK-leiders Vanluchene/Janssens werden tweede met de broers Lielbardis op drie. Vanluchene pakte resoluut de …
 • Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Op zaterdagmiddag wist Dean Gregoire een vierde tijd te laten noteren tijdens de kwalifcatietraining op het circuit van Heerde. Dit weekend is het FIM Wereld Kampioenschap te gast op het …
 • VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  De zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship werd verreden in Millville. Chase Sexton (450MX) en Levi Kitchen (250MX) wisten de zeges te veroveren. Bekijk hier de …
 • Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Met twee overwinningen heeft Chase Sexton ook de zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 450MX gewonnen. De KTM-rijder wist in Millville te winnen voor teamgenoot Hunter …