MXGP of Flanders: Duel der Lage Landen in de MX2

MXGP of Flanders: Duel der Lage Landen in de MX2
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Belgische en Nederlandse rijders zetten dit seizoen de toon in het WK MX2! Meer zelfs, alle GP’s werden tot nu toe gewonnen door laaglanders! WK leider Kay De Wolf heeft al vier GP’s op zijn naam staan, Nestaan Husqvarna teammaat Lucas Coenen is tweede in de WK stand met drie zeges.

Liam Everts en Sacha Coenen stonden elk reeds twee keer op het hoogste schavotje. Bovendien bezet Rick Elzinga knap de 7de plaats in de tussenstand. Krijgen we in Lommel weer een Belgisch-Nederlands onderonsje?

Grondwerken op GP niveau: Triki Koen

Als het met (veel) zand en machines te maken heeft, weten ze bij Triki Koen bv wel raad. Het snelgroeiende grondwerkersbedrijf uit Hamont-Achel startte in 2008 met ’n focus op kraanwerkzaamheden en grondwerken. Ondertussen zijn daar een breekwerf, recyclagepark, betoncentrale en een resem aanverwante diensten bijgekomen. Afbraak, aanleg of riolering, Koen en z’n team maken er werk van! De komende weken stomen Triki en co de Heeserbergen klaar voor de titanenstrijd van GP Limburg.

Meer info op http://www.grondwerkentrikikoen.be/

 

Promotiecampagne op volle toeren

Dé jaarlijkse hoogmis van de Belgische motorcross nadert met rasse schreden. Wie dezer dagen langsgaat in een McDonald’s in Lommel, Mol, Geel, Leopoldsburg, Turnhout, Beerse of Houthalen. kan er niet naast kijken: onze grote banners buiten en de placemats brengen je al in de stemming van MXGP Flanders. Tel daar de advertenties in Het Belang Van Limburg of op mxmag.be bij of misschien heb je onze promo-ride al zien rond rijden? Kortom “Lommelwood” komt er aan, en dat zal je geweten hebben

LEES MEER  Yamaha onthult motorcross gamma van 2025

Uw reacties

Ook te lezen

 • Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Killian en Evan Prunier hebben in het Franse Iffendic de eerste heat van de GP gewonnen. WK-leiders Vanluchene/Janssens werden tweede met de broers Lielbardis op drie. Vanluchene pakte resoluut de …
 • Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Op zaterdagmiddag wist Dean Gregoire een vierde tijd te laten noteren tijdens de kwalifcatietraining op het circuit van Heerde. Dit weekend is het FIM Wereld Kampioenschap te gast op het …
 • VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  De zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship werd verreden in Millville. Chase Sexton (450MX) en Levi Kitchen (250MX) wisten de zeges te veroveren. Bekijk hier de …
 • Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Met twee overwinningen heeft Chase Sexton ook de zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 450MX gewonnen. De KTM-rijder wist in Millville te winnen voor teamgenoot Hunter …