VIDEO: De botsing tussen Andrea Adamo en Liam Everts

VIDEO: De botsing tussen Andrea Adamo en Liam Everts
Decrease Font Size Increase Font Size Taille du texte Imprimer

Tijdens de tweede reeks MX2 in Lombok gingen de twee ploegmaten Andrea Adamo en Liam Everts flink met elkaar in duel. Die eindigde in tranen toen de twee kemphanen tegen elkaar botsten en tegen de grond gingen.

Eerst trok regerend wereldkampioen Andrea Adamo ten aanval en bemachtigde het plekje van Liam Everts maar die liet het hier niet bij en counterde vrijwel meteen. Daarmee was de strijdbijl nog niet begraven want enkele bochten later ging het tweetal opnieuw met elkaar in de clinch met de crash tot gevolg.

Andrea Adamo over het incident:Ik was snel vanaf het begin van de tweede reeks, maar ik was een beetje agressief tegenover mijn teamgenoot. Ik had moeten wachten. Ik denk dat het een race-incident was en vanaf dat moment ben ik sterk doorgereden om terug te komen naar P2.

In het KTM-kamp konden ze zich wel de haren uit het hoofd rukken. We kunnen ons niet voorstellen dat er na de race geen hartig woordje gesproken werd tussen de twee piloten en hun meerderen. Je kan het duel herbekijken via onderstaande video.

Foto: Ray Archer
Tekst: Danny Hermans

LEES MEER  Verhoeven op 65cc pole, Van den Boomen snelste laaglander

Uw reacties

Ook te lezen

 • Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Prunier wint de eerste heat van de Sidecar GP te Frankrijk!

  Killian en Evan Prunier hebben in het Franse Iffendic de eerste heat van de GP gewonnen. WK-leiders Vanluchene/Janssens werden tweede met de broers Lielbardis op drie. Vanluchene pakte resoluut de …
 • Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Gregoire heeft ogen gericht op het WK podium

  Op zaterdagmiddag wist Dean Gregoire een vierde tijd te laten noteren tijdens de kwalifcatietraining op het circuit van Heerde. Dit weekend is het FIM Wereld Kampioenschap te gast op het …
 • VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  VIDEO: Highlights ProMotocross Millville 2024

  De zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship werd verreden in Millville. Chase Sexton (450MX) en Levi Kitchen (250MX) wisten de zeges te veroveren. Bekijk hier de …
 • Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Chase Sexton heeft opnieuw een perfecte dag

  Met twee overwinningen heeft Chase Sexton ook de zevende wedstrijd van het Lucas Oil AMA Pro Motocross Championship 450MX gewonnen. De KTM-rijder wist in Millville te winnen voor teamgenoot Hunter …